Jumaat, 19 Mac 2010

I Dapat Award..Ye..Ye...


tak sangka pulak akak akan dapat award comey ni,maklumlahblog akak bukannya interesting dan comey...terima kasih banyak2 ye Nurul di atas award ini.
Thanks again ye, really appreciate it


Here are the rules to accept the award :

1. Thank & link the person that gave you the award.
2. Pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic.
  • Nurul
  • Laili Ibrahim
  • Lila Samad
  • Ummi
  • Intan Izani
  • Zana Nordin
  • Sarah Ayoub
  • Nazeri Harun
  • Darling
  • Mrs. Taj
  • FZI
  • Pepcoy
  • Fida
  • Echah
  • Khairunnisa

3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the awards.


4. State 7 things about yourself.
  • I'm married to a lovable and handsome technician, Che Hassim. with 3 great children: two boys and a girl,Hanif, Hazim and Che Nurdiyana.
  • suka nyakat orang- that's obvious!!!(Kawan2lah hok katanya....)
  • love window shopping,nak beli kurang pitih;hehe..
  • love 3 cucu sedara hok ada;Qawwiem;Qayyuum and Rayyan. Cucu sendiri? Lambat lagi kot...eldest son pun dok tengah belajaq..
  • I still cannot drive walaupun dah ada lesen since the year :2000.
  • love to make new friends.
  • I have the best parents in the world. Mother now 76 and Father pulak 77. Mak, Ayah, I love you both soo...very much.
that's all...

9 ulasan:

  1. thanks sis
    appreciate it very much
    nanti zana update kat blog k

    BalasPadam
  2. Salam...
    Timakasih kakteh...
    Tak sangka saya masuk dalam senarai.. tq

    BalasPadam
  3. terima daun keladi, len kali nak lagi..huhuh

    trima kasih skali lagi.. ;P

    BalasPadam
  4. kak teh,amik ler award kat blog shida tu..hehe..kan dah tulis kat bawah blog shida,kalo ada tertinggal mana2 nama blogger tu,shida mungkin terlepas pandang..amik tau..:)

    BalasPadam
  5. Thanks Kak Teh, tak sangka dapat.... hehe...

    BalasPadam
  6. Pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic, he he tk kak Teh kerana termasuk gak saya dlm senarai fantastic. Cuma pepcoy tu dah tak de, so saya wakil pepcoy reply onbehalf pepcoy. pepcoy tu lupa password, tka boleh masuk lagi.

    Tk kakTeh sudi masukkan saya dalam senarai. tengah terharu ni..

    BalasPadam