Sabtu, 17 Oktober 2009

Kenangan Raya 2009


Kami sambut lebaran baru-baru nie di kampung akak di Merbok, Kedah. Seronok benar rasanya setelah 2 tahun beraya di Kelantan..Inilah buktinya...Famili akak bergambar bersama mak ayah yang tercinta. Di rumah adik akak, Cikgu Mahani.


Hok over posing tu,namanya Fais dan hok mengantuk tu anak sulong akak..Hanif.Di belakang sekali Lutfi, kembarnya perempuan,Siti Marha tak joinlah group Adam nie.. Belakang Hanif adalah Aiman dan di sebelah Fais pulak anak bongsu akak Hazim. Di sebelah Mak of courselah hubby tersayang...

Inilah hero-hero Tok Murad...Seronoknya bila dapat berkumpul begini...3 generasi..sepatutnya 4 generasi..Cucunda Qawwiem generasi ke 4 masa ni sedang beraya bersama kuarga papanya..


Bersama Mak, Ayah , Kakak dan adik Tam hok duduk sebelah Mak.Bergambar bersama ibubapa dan kaum hawa dalam kuarga akak. Kuarga Adik Zul takda di sini sebab giliran beraya di Johor.Inilah kedua ibubapa kami yang tercinta. Tok Wan Murad dan Tok Jah

1 ulasan:

  1. Bestnya tengok gambar-gambar raya ni. Rasa terharu... seakan-akan adakah tahun hadapan kita dapat nikmati kemeriahan ini. Teremosional lah pulak. Kiranya keluarga kak Teh ni besarlah ye.

    BalasPadam